Υλικά
- 2 ρόδια
- 4 ακτινίδια
- 1 φλιτζάνι γιαούρτι
- 1 κουτ. γλυκού μέλι
Διαδικασία
Κόβετε τα ρόδια στη μέση και τα στίβετε στον στίφτη μέχρι να πάρετε όλο το χυμό τους. Στη συνέχεια τον σουρώνετε σε ένα ποτήρι και τον κρατάτε στην άκρη.
Καθαρίζετε τα ακτινίδια. Τα ρίχνετε στο μίξερ με το γιαούρτι και το μέλι και τα πολτοποιείτε. Σταδιακά ρίχνετε και το χυμό ροδιού όσο το μίξερ είναι σε λειτουργία και χτυπάτε μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές.