Μικροί λαχανόκηποι

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε τον δικό σας λαχανόκηπο εξασφαλίζοντας ποιότητα διατροφής στην οικογένεια σας.

Τονίζουμε ότι είναι υπέρτατη ευκαιρία για αναψυχή, άσκηση, κοινωνική συναναστροφή, θεραπεία και εκπαίδευση. Λειτουργεί επίσης ως αντίδοτο στην κρίση, σαν κίνητρο για δημιουργία, σαν έναυσμα αντίληψης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο παραγωγός.

Ενθαρρύνουμε την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών μεταξύ καλλιεργητών για την καλύτερη επιλογή, πρακτικά ενθαρρύνουμε την προώθηση χρήσης παραδοσιακών ποικιλιών κηπευτικών.

Ενθαρρύνουμε την επίσκεψη με τα παιδιά σας και την δική τους συμμετοχική διαδικασία θεωρώντας τα τους καλύτερους πρεσβευτές της ιδέας της συμμετοχής και τελικά την δημιουργία Σχολικών λαχανόκηπων.

Ενοικίαση μικρών αγροτεμαχίων :

  • Εμβαδόν περίπου 80-150 τ.μ. ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που εξυπηρετεί
  • Φυτεύει κηπευτικά
  • Συμβουλές γεωπόνου
  • Το κόστος περιλαμβάνει: νερό, συμβουλές γεωπόνου, καλλιεργητικά εργαλεία, φυτά & σπόρους, επιστασία , φύλαξη, ανάρτηση ταμπέλας.

Σας βοηθάμε να δημιουργήσετε το δικό σας πολύχρωμο καρτ – ποστάλ με χρώματα επιλεγμένα από εσάς, που είναι όλα τα λαχανικά που θέλετε για μια πιο υγιεινή διατροφή έναν άλλον τρόπο ζωής πιο κοντά στη φύση.

Γίνετε αυτάρκεις σε φρούτα και λαχανικά με τον πιο φυσικό τρόπο προστατεύοντας την υγεία των αγαπημένων σας προσώπων και τη δική σας.