Χυμός εσπεριδοειδών με μέλι και τζίντζερ

Υλικά

  • 2 πορτοκάλια
  • 1 μανταρίνι
  • 1 κουτ. σούπας χυμό από grape fruit
  • 1 κουτ. γλυκού χυμό από λεμόνι
  • 1 κουτ. σούπας μέλι
  • ½ κουτ. γλυκού τζίντζερ σε σκόνη

Διαδικασία

Στίβετε τα πορτοκάλια και το μανταρίνι. Αναμιγνύετε το χυμό από το λεμόνι με το χυμό από το γκρέιπφρουτ. Προσθέτετε το τζίντζερ και το μέλι και ανακατεύετε καλά. Ρίχνετε το μίγμα στο χυμό πορτοκάλι-μανταρίνι, ανακατεύετε μια φορά ακόμη και σερβίρετε.